GINOP Plusz-3.2.1-21-2021-00001 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül”

a kedvezményezett neve: KKV Online Marketing Szociális Szövetkezet

a képzések elnevezése és célja:

  • Stresszkezelés és együttműködés: célja, hogy a résztvevők megismerjék a munka során előforduló stresszhelyzetek kezelésének módjait, felismerjék a jeleit és megelőzzék a kiégési szindrómát. Ismerjenek meg hatékony eszközöket a munkatársak közötti konfliktusok feloldására, a munkatársak és ügyfelek közötti higgadt kommunikáció elősegítésére stresszes helyzetekben, valamint hogy az egy csapatban dolgozó munkatársak egymással, vezetőjükkel és más területen dolgozókkal a munkavégzés során hatékonyan tudjanak együtt dolgozni.
  • Informatikai kompetenciafejlesztés: célja, hogy a résztvevők fejlesszék az informatikai kompetenciáikat.

a szerződött támogatás összege: 2 592 373 Ft

a képzések részletes bemutatása:

  • Stresszkezelés és együttműködés: a képzés során a résztvevők megismerkednek a stressz fogalmával és a stresszorokkal, a problémamegoldási technikákkal, a stresszállapot jeleivel és következményeivel, a depresszió fogalmával, megküzdési technikákkal, együttműködési stratégiákkal, csoportszerepekkel, a közös cél szerepével, megtanulják az együttműködést növelő módszerek alkalmazását.
  • Informatikai kompetenciafejlesztés: a képzésben a résztvevők ismereteket szereznek a böngészők használatáról (információ keresés az interneten), a biztonságos böngészésről, az elektronikus levelezésről – NETIKETT, valamint a közösségi média biztonságos használatáról.

a képzések tervezett befejezési dátuma: 2023.12.15.

A GINOP-5.1.7-17-2018-00002 számú program keretében „Foglalkoztatás a Velence környéki gasztroturizmusban”

A KKV Online Szociális Szövetkezet céljainak tervezett megvalósításához 43 712 479,-Ft támogatásban részesült, a támogatás intenzitása 97,5%-os, a projektet 2021.12.01.-én zártuk.

A Szövetkezet a 2019-es évben egy velencei büfé nyitását és egy büfékocsi üzemeltetését kezdte meg. A működést hátrányos helyzetű célcsoporttagok alkalmazásával látja el. Vállalkozásunk egyik legfontosabb társadalmi hatása a munkalehetőség biztosításán túl olyan lehetőséget teremteni a munkavállalóknak, olyan képességekkel gazdagítani őket, amelyeket a jövőben használva kiléphetnek a munkanélküliség jelentette nehéz helyzetből, és értékteremtő részeivé válhatnak a társadalomnak. Ebben a piaci szegmensben a térségben és országosan is minőségileg alacsonyabb színvonalú termékeket előállító versenytársak vannak többségben, kézműves termékeket jóval kevesebb vendéglátó állít elő és árusít. Célunk, hogy hasonló árszint tartása mellett, hatékony működés biztosításával, helyi alapanyagok, valamint eredeti görög alapanyagok felhasználásával, magasabb minőségű, valóban finom terméket készítsünk és értékesítsünk. Vállalkozásunknak a munkahely teremtésen kívül a közösségépítés a fontos küldetése.